Engelsk hage

Disse hagen er designet for å se naturlig og være et sted for meditasjon og avslapning. Denne stilen verdier naturen og oppfordrer besøkende til å vandre gjennom de grus ganger. Denne stilen har blitt formet gjennom årene for å inkludere en balanse mellom tradisjonell formalitet og organisk flyt. Den engelske landskapet design stil er garantert å innføre en følelse av mystikk til landskapet. Engelsk hage

Engelsk hage

Den engelske landskapet stil er kjent påvirkning som flyttet fra formelle, symmetriske hager til en løsere, uregelmessig stil. Den engelske hagen var en århundreskiftet ideelle og endret mange aspekter av landskapet til fellesskapet. Før innføringen av engelske landskapet, naturen var utsikten som farlig, den engelske landskapet helt forandret denne visningen til å sette pris på og verd sette den naturlige verden. Denne stilen er inspirert av maleri og dens design ble påvirket gjennom mange disipliner som historie, filosofi og vitenskap. Den innovative design av engelsk landskapsstil alltid endret hage arbeid og påvirker mange huseiere til å bringe en følelse av naturen inn i sin egen hage i dag.

Vanlige kjennetegn ved en engelsk hage: Engelsk hage

Lake – Det var alltid en innsjø i engelske hager, de fleste var menneskeskapte, men alle syntes å være naturlige forming bassenger. Kantene ble meandrerende og uregelmessig og ofte hadde trase veving gjennom trærne og nær vannkanten. Engelsk hage

Rullende plener – topografi tillate overraskelser som dine kommer rundt hauger eller nisjer. Selv om du oppretter en liten mounding område, representerer denne art bedre enn en fullstendig jevnet landskapet.

Tre lunder – ble spredt over hele landskapet med stier som tillot hager brukere til å vandre inn og ut av de lunder og gir utsikt over bølgende planere mot masse treplanting.

Skulptur – Var helt annerledes enn forrige hage kunst. En del av de engelske landskaps idealene var å gi utsikt fra en avstand på klassisk detaljert arkitektur og ruiner.

Grotter – Ble brukt som romantiske skjul outs. De var menneskeskapt, men bygge for å ligne en mørk naturlig danner hule. Engelsk hage .

Se eksempler på stiler her:  Engelsk hage

Del vår tjeneste ...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Reddit0Email this to someone