Hvordan det fungerer

Hvordan fungerer det på nettet hage design?

Utforme hagen skape hage design for private kunder. Dette er vår spesialitet. Vi tilbyr en enkel og effektiv metode for å lage en hage design via internett. Hvordan fungerer det på nettet hage design? Hvordan fungerer det på nettet hage design?

Vi følger bildene, dimensjoner språk, aspekt og en enkel klient spørreskjema. På den måten kan vi skape en unik, praktisk hage design spesielt utviklet for deg i 3 enkle trinn.

baner123no

Hvordan fungerer det på nettet hage designTRINN.1: Se hage design pakker og velge hvilken som passer deg best. Hvis du har noen spesielle krav kan du kontakte oss om avtalen.

Hvordan fungerer det på nettet hage design TRINN.2:Ved mottak av paypal betaling innskudd vil du bli sendt ut et skjema som beskriver hva vi trenger fra deg for å gå videre med hage design, opptil 10 bilder av din side, en oversikt over din eiendomsretten og dimensjoner og en kort spørreskjema.

Hvordan fungerer det på nettet hage designTRINN.3: Din fullført hage pakken vil bli sendt til deg.

Hvordan prosessen ser ut?

1. Online kontakt og konsultasjon Hvordan fungerer det på nettet hage design?

Lag hage design står til tjeneste og vil skape en vakker hage for deg. Vi tar dine ideer og kombinere dem med oss for å skape en unik, praktisk og vakker hage passer perfekt til dine behov, smak og stil. Vi tilbyr 3 garden design pakker og det er nødvendig å velge som passer deg.

Ved betaling av depositum gjennom  Hvordan fungerer det på nettet hage design av hage design pakken vil vi sende deg ut et enkelt spørreskjema ber om dine behov, ønsker og smak og noen enkle nettstedet analyse. Sammen med dette spørreskjemaet, ber vi opptil 10 bilder av din nåværende hage og en grov dimensjonene på din eiendom. Vi vil vurdere dine svar, bilder av den aktuelle hagen, skygger, utsikt, krav til personvern, drenering og praktiske elementer nødvendig.Vi alltid velge egnede hage stiler, byggevarer, planter og hage funksjoner som passer deg og din hage plass.

2. Å gjøre hagedesign Hvordan fungerer det på nettet hage design?

I dette trinnet vi forbereder en planer fra valgt hage design pakke av foreslåtte hage plass. Vi bruker datamaskin design programvare som AutoCAD, ArchiCAD, Realtime Gartner og Photoshop. Hvert landskap plan vil omfatte alle hardlandskaps funksjoner som rydder, vann funksjoner, dekk samt plantearter og byggematerialer som skal brukes. Alle funksjoner innlemmet vil være basert på dine ønsker og behov liste, vil vi bare gjøre din ønskeliste estetisk og funksjonelt. Denne planen kan brukes av deg som DIY guide eller gitt til en entreprenør til å bygge hagen følge klare og konsise planer. Alle planer er enkelt og lett å følge, enten alle på en gang, eller i etapper som budsjettet og tiden tillater.

3. E-post levering hage design Hvordan fungerer det på nettet hage design?

Dette er siste trinnet. Betaling av resterende beløp gjennom Hvordan fungerer det på nettet hage design på ferdigstillelse av planer. Din fullført hage pakken vil bli sendt til deg. Utforme hagen design tilbyr en 100% pengene tilbake garanti innen 30 dager hvis pakken ikke lever opp til de retningslinjer som er skissert i dette nettstedet.

Del vår tjeneste ...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Reddit0Email this to someone