Hage design Sandefjord, Norge

Description: The client wanted to redesign his garden. In the frontyard there are two hills and the recommendation was to use plants that are least demanding. With them it fits well as stone and mulch.

Line the street entrance indicate with the low-growing plants and on the retaining wall is planned lighting. There are three-point for seating, the path is made up of flat stone. In places where the rock is path is provided by a wooden bridge. On the south side is planned a hedge to create privacy.

2D hageplan - Sandefjord
Line hage design
yoom glass hage design 1111
Hage design - Sandefjord Garden design ''Two slopes'' (5) Garden design ''Two slopes'' (4) Garden design ''Two slopes'' (3)
Garden design ''Two slopes'' (2) Garden design ''Two slopes'' (1)
Line hage design
Del vår tjeneste ...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Reddit0Email this to someone